Post by blasnusdicompgran on Mar 14, 2022 2:59:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese - Language \u0026 Grammar Learning Pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese - Language \u0026 Grammar Learning Pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupon ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese - Language \u0026 Grammar Learning Pro 2022 version ▞▞▞
روش آموزش و ترتیب راحل آموزشی و تمارطن مربوط بهر قسمت, عالی و بسیار حساب شده و شکاربردی طراحی و طراحی و ده اند, که جای تشکر دارد. ... ولی ایکاش فرم «کانجی» تمام کلمات و اصطلاحات درس نیز هر درس نیز بهمراه فرمراه فرمراه فرمراه فرمهای فرمهای «واتین» و هیراگانا »و هیراگانا» ورده آ ورده (نوشته) میشد. امیدوارم در آپدیت بعدی روی این مهم تأمل فرمایید. با سپاس
Nakon što sam dvije sekunde isprobao besplatnu verziju, kupio sam punu verziju. Jeftino je i stvarno dobro!
To je sjajna aplikacija za učenje riječi i osvježavanje vašeg pamćenja.. Nisam je koristio oko 6 mjeseci, a otkrio sam da se još dosta toga sjećam!
Sviđaju mi se flash kartica i glasovne upute, mogućnost reproduciranja i omiljene riječi. To će vam pomoći s osnovnim riječima i dati vam ideju kako reći nekoliko važnih stvari na japanskom. Osobno mi je neugodno kada govorim japanski, moram ponekad pokušati, samo uvijek pokušaj biti pristojan, netko će pomoći i shvatiti što pokušavaš reći. Ovo čak ima riječi na japanskom, samo pokažite.Fantastična aplikacija, čini učenje Nihon-go apsolutnim povjetarcem. Uz mnoštvo korisnih značajki, zabavnih metoda revizije, sve osnove i više su prilično pokriveni. Pokušao sam nekoliko drugih, ali što se tiče govora jezika, ovo je vjerojatno najbolji koji sam preuzeo. Samo napomena, nije besplatno, ako želite potpuni pristup, vjerujem da je to jednokratna uplata od 5 funti ili nešto slično, ali ako želite kvalitetnu aplikaciju da naučite govoriti Nihon-go bez oglasa, dobro, sretno u pronalaženju jednog besplatnog.
Vrijeme je za vježbanje više kanji wawawa
Lijepo i jednostavno. Htio sam nešto gotovo dječje i osnovno, a ovo je savršeno za početnike da nauče malo japanskog. Ne bombardira vas s puno informacija odjednom i traje sporo, što cijenim. Prikladan je čak i za moju djecu i uživaju u jezičnim igrama. Jedina stvar koju bih dodao je glas u odjeljak o gramatici kako biste mogli znati izgovarate li riječi ispravno.
Volim, volim ovu aplikaciju 😀 Sada sam stvarno dobar u svom japanskom 😁
Vrijedan novca. Vrlo rijetko trošim novac na aplikaciju, ali ova je dobra vrijednost. Pokriva gramatiku, vokabular i tri različite abecede japanskog. To su kvizovi koji testiraju vaše vizualno i slušno razumijevanje, te prevođenje na i s japanskog. Također ima nekoliko igara koje pomažu u jačanju znanja.
Jedna od najboljih aplikacija za učenje japanskog stvarno !!!!
Sada ga koristite svaki dan. I ovo je prvi put da osjećam napredak.
Najbolja aplikacija za početnike! Lako za pamćenje Puno korisnih riječi
Aplikacija je instalirana, ali nakon plaćanja nema ažuriranja u aplikaciji.
Sviđa mi se, mislim da biste trebali dodati "moj tečaj" ako vam omogućuje da napravite svoj poseban način slijeda bilo koje lekcije i da drugi mogu vidjeti druge ljude. (ali ne dopustite osobi koja ga piše da riječi imaju poput unaprijed odabranih riječi jer ja ne želim da netko nešto krivo ispravi, a zatim nauči krivu stvar i možda se osramoti) hvala jako volim aplikaciju moja omiljena aplikacija za učenje (=①ω①=) (=^・^=) └(=^‥^=)┐ (= ^・^=) ฅ( ̳• ·̫ • ̳ฅ) (= ̄皿 ̄///) (='오'=) ミΦωΦ彡 (=⊙_⊙=) (⌒.−)=★ (= ⌒_⌒=) (=^・ェ・^=) ~(=^‥^)ノ (=^・^=) (=^_^=) └(=^‥^=)┐
Ova aplikacija je dobra, ali nadam se da ćete dodati značajku zbog koje čujem znakove kanjija umjesto da samo vidim njegov izgovor i nedostaje mnogo gramatičkih lekcija!! To nije sva gramatika! Hvala vam
Obožavam ovu aplikaciju vokal i učenje vizupa. Čak ima i japansko pismo sa slikom. Savršeno za mene
Vaša aplikacija mi je od pomoći. Nadam se da ćete objaviti novu verziju sa svim znakovima kanji ili više.
Stvarno volim ovu aplikaciju! Premija vrijedi 5 dolara jer je kompletnija. Sviđaju mi se slike, sviđa mi se što na početnoj razini imaju Romanji, tek sam ga počeo koristiti i zadivljen sam!
DAT ĆU 5 ZVIJEZDICA AKO U IZBORNIKU STUDIJ TEČAJ PRUŽI KANJI ZA SVAKU LEKCIJU
Learn Japanese - Language & Grammar Learning Pro განათლება qusf
Ovo je daleko jedna od najboljih aplikacija koje sam isprobao. Zaista vrijedi novca koji plaćate, ako stvarno želite naučiti jezik.
Kvizovi stvarno pomažu. Također mi se sviđa kako uči pisanje.
Najbolja japanska aplikacija za početnike koju sam do sada vidio.
Super Machino Go: jeu d'aventure mondiale Aventure qai
Dobar tečaj
Najbolja aplikacija za početnike..volim .hvala timu
Sviđa mi se to je velika pomoć. Ima hiraganu i katakanu i kanji lako razumljivu aplikaciju za rešetke
Impara il Giapponese: Parla, Leggi Pro Istruzione cap
Savršena aplikacija za početnike. Sjajan zvuk i ilustracije koje su učenje učinile lakšim i zanimljivijim. Jedini problem je u tome što bi za memorijsku igru bilo lijepo kada bi znak greške nestao sam od sebe poput 'word guess'. Prilično je problematično i gubitak vremena zatvarati ga svaki put. Osim toga, stvara se osjećaj da sam već pao u igri kad sam tek počeo.
Ova je aplikacija najbolja za učenje.čak i bolja od duolinga na japanskom.ova aplikacija je vrijedna plaćanja.najbolja aplikacija koju sam ikada vidio
Najzanimljivija aplikacija za učenje japanskog do sada.
Learn Japanese - Language & Grammar Learning Pro Образование rdkv
Toliko mi se svidjelo da sam izvršio nadogradnju!
Olakšava učenje drugog jezika
Bilo bi bolje da se napredak sinkronizira s drugim uređajima. Upravo sada, ako ste ga koristili na svom telefonu i želite ga koristiti na tabletu, morate početi ispočetka. Nemam ovaj problem s Duolingom ili HelloChinese; iako inače, ovo je najbolja aplikacija koju znam za Japance.
Pozdrav svima. Dakle, ovo je jednostavna i udobna aplikacija. Mislim, jednostavan je za korištenje, brz, super intuitivan i šaren što mi privlači pažnju. Za one koji počinju učiti japanski, to je dobar korak naprijed.