Post by blasnusdicompgran on Mar 14, 2022 3:20:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kakugo - Learning Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kakugo - Learning Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečné kľúče ▞▞▞
▞▞▞ Kakugo - Learning Japanese 2022 version ▞▞▞
vďaka za túto aplikáciu! milujem to! super užitočné! používam ho hlavne na kontrolu kanji. v kanji môžeme vytvoriť podmnožinu zoznamov, dúfam, že to dokážeme aj v slovnej zásobe. vďaka a boh žehnaj!
Zistil som, že táto aplikácia je oveľa menej stresujúca ako anki. Je to naozaj skvelé na učenie sa kanji v „trónovej sále“
Cytoid: A Community Rhythm Game Muzik poy
videl som to na reddite a mám to asi 20 minút, ale už sa mi to páči, super užitočné
Naozaj mi pomohol s kanji
😅
Toto je doslova jedna z najlepších aplikácií kanji pre Android. Som prekvapený, že má tak málo stiahnutí.
Práve prišiel z redditu. Zvládli ste to pre mňa v perfektnom načasovaní, keďže sa práve teraz učím kanji a potrebujem tento druh pomoci. Ďakujem!
Rečový výstup chýba, ale stále je to najlepšia aplikácia, akú som doteraz videl na učenie sa japončiny.
Jednoduché a dobré
Táto aplikácia je inteligentná, efektívna a bezplatná, ako v slobodnom softvéri. Milujem to !
Skvelá aplikácia! Reklama zadarmo a zadarmo! Vďaka!
Kakugo - Learning Japanese Edukacja zxuo
Táto aplikácia je ideálna na samostatné štúdium, pretože si môžete presne nastaviť, čo sa má kontrolovať, keď sa dozviete viac z iných zdrojov. A komplexné pokrytie typov recenzií (najmä nácvik rukopisu) je to, čo túto aplikáciu skutočne odlišuje od iných možností. Neštudujem podľa úrovní JLPT (N5, N4, N3 atď.), ale je pekné, že položky recenzie sú zaradené do kategórie pre každú úroveň. Túto aplikáciu považujem za lepšiu ako iné možnosti, platené alebo iné.
Presne to, čo som hľadal!
Páči sa mi to, ale režim kreslenia kanji/kana by mal automaticky zobrazovať ďalšie kanji/kana ako iné režimy. Nie je potrebné klikať na tlačidlo Ďalej. Aplikácia Kanji study to robí tiež. dúfam, že bude implementovaný v budúcich aktualizáciách. zatiaľ skvelá aplikácia a používam ju ako svoj hlavný spôsob štúdia kanji. Vďaka.
Kakugo - Learning Japanese Εκπαίδευση fwzd
Kakugo - Learning Japanese Εκπαίδευση fwzd
Najlepšia aplikácia na učenie sa kana. Aj keď si myslím, že existujú lepšie aplikácie na učenie sa kanji, táto je stále slušná, ale stále sa jej kana nevyrovná. A je to open source, takže ak chcete niečo zmeniť alebo pridať, môžete to urobiť sami!
Kakugo - Learning Japanese Edukacja zxuo
Predpokladá predchádzajúce skúsenosti s jazykom.