Post by blasnusdicompgran on Mar 14, 2022 3:23:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PokeType - Dex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PokeType - Dex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами генератор скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ PokeType - Dex 2022 version ▞▞▞
Беше много полезно
но процентът е висок
PokeType - Dex பொழுதுபோக்கு vxcb
PokeType - Dex Eğlence ohos
Това приложение се нуждае от актуализация за Isand of Armor Pokémon. Нуждаете се от Cubfu и Urshifu, както и от актуализирани локации за Island of Armor Pokémon
PokeType - Dex Hiburan vwdm
Download PokeTypetype - Dex е актуализиран за ген 8! Изградете екип, борете се с него, споделете го със света.
Това приложение има добър потенциал, но изглежда, че е дълбоко в бета версия. Потребителският интерфейс не е зашеметяващ и създателят на екипи има множество проблеми (показване на неточни статистически данни, които изглежда принадлежат на различен покемон). Заслугата му е, че това приложение има много функции; с недостатъка, че тези характеристики не са напълно развити.
По-малко реклами със звук. Получавам помощ от реклами, но звуковите са гадни
Най-доброто приложение за покемон, което съм пробвал, но с няколко проблема. Първото е, че не ми позволява да видя кои покемони са в даден регион, освен картите, които мога да правя с игри от поколение 1-5. Вторият проблем е, че докато избира движенията за моя покемон в отборите, той дава всеки ход там, а не само тези, които може да научи, което прави малко трудно планирането на движенията, когато пише, че spinda може да научи Драко Метеор . Обичам отборната битка обаче, това нещо е невероятно!
Харесва ми, че има всичките ми любими покемони gerat и моля за грешката, когато покемонът няма типове
изтегляне MH4U Dex apk най-новата версия от FFCIA - най-бърз - безплатен ... Начална Страница > приложения > Развлечения >MH4U Dex ... PokeType - Dex
в битка като гласова реч на екрана ще се движи, че като задръж
Това ни дава информация за
Pango Pirate : Adventure game ผจญภัย alw
добре
Тази игра е страхотна, но аз случайно изтрих тази игра и сега, когато вляза в онлайн, тя се срива. Редактиране: чакам записите за swo/shi скоро
Не искам да плащам микротранзакции за нещо, което преди съм купил и особено за нещо, което е безплатно за гледане в bulbapedia.
Той е специализиран само за слънцето и луната
Хора, ще актуализирате ли някога приложението? Последната ви актуализация беше декември 2019 г.... Играта се срива, когато търся Cinderace, Rillaboom или Inteleon. Също така липсва всичко на Isle of Armor. Моля, актуализирайте, тъй като това е платено приложение.Това е добро приложение, но бойната графика не е толкова добра, но добре, може да се използва офлайн, така че е най-добрият Pokedex😄
Безполезен
Намерих грешка с битките. Всеки път, когато се опитах да използвам собствения си екип, това като бъгове и ме връща към началния екран. Освен това всеки път, когато се опитам да използвам Z-ход, той се връща обратно към оригиналния ход. Също така, добавете способности и държани предмети, включително mimicuium Z. Освен това, Всичко е невероятно.
Току що го изтеглих и дори не се отваря. Благодаря, че ми изгубихте времето.
Битката с Pokemon се нуждае от надграждане
Нуждае се от работа..превключва на различен език и Sword&shield има около покемоните досега. Ще продължи да търси
Кога ще има актуализация? Вече 11 месеца има напълно ново поколение покемони. Това приложение се нуждае от голяма актуализация.
добре, но в битките трябва да се вземат предвид елементите
Моля, кажете, че искам бойна игра pokemon battle tell в магазина за игри
Мога дори да видя приложението. Веднага се срива, когато го отворя. Деинсталиране. На HTC One s
Загубих всичките си любими и списъкът ми с любими има покемони, които никога не съм проверявал в Pokedex или не съм виждал преди.
Най-лошото
Добавете движенията и атаките на всички покемони
Не работи
Не беше лошо
Винаги, когато се опитвах да изтегля приложението, то изпращаше съобщение, че грешката (927)7
Но моля, добавете карти kanto, johto, hoenn, sinnoh и unova.
Мисля, че разработчикът трябва да промени записите на мега еволюира покемон.
Това се нуждае от актуализация, защото когато се опитам да търся ход, който е TR, не пише какво Pokemon може да го научи чрез TR. Моля, актуализирайте го скоро.
Най-накрая се актуализира и отново е много полезен. Все още има чувството, че нещо липсва, като местоположение на артикули и неща за Sw/Sh, но като цяло е добро приложение.Това приложение е добро, но проблемът с това приложение е, че ако направим битка с Pokemon, то показва, че нашите Pokemon Pokemon могат да учат всякакъв тип движения. На всяко ниво
Наборът за обучение е малко погрешен, но иначе е добро приложение
Срива ме всеки път, когато го отворя, така че изобщо не мога да го използвам
Невероятно и много полезно, особено когато сте офлайн. Купете го, за да не се налага да се занимавате с реклами и ще можете да го използвате без никаква връзка. Цялата си любов.
страхотно по-добре, ако викът на покемон се добави в приложението, а също и кога ще бъдат добавени аниме спрайтове слънце и луна и нови форми до тогава 4 звезди
Бих му дал пет звезди buuuuuut той не дава информация за покемоните на острова на бронята като kubfu или dex на urshifu няма информация като bru
Платих за премахването на рекламите, не е там през първите няколко минути, но в крайна сметка се появява отново (намира се в началната страница). Моля, поправете това.
Харесвам приложението, но наистина се нуждая от актуализация от поколение 8. Особено след като това твърди, че ще има едно, което е разочароващо.
невероятно
Не ми позволява да видя раздела TM на всички покемони и искам да го използвам. Моля, поправете го. Просто ме връща към началната страница
Аз и моите приятели се бием в смарагд чрез bluetooth. Тъй като основните щети на много ходове, както и статистиката на покемоните бяха променени след поколение 4, можете ли да включите данни за първоначалните стойности на поколение 3? В противен случай това е приложение с пет звезди и ще го оценя така, ако се добави поддръжка на gen3. Благодаря
PokeType - Dex Zábava hyvk